lokacija-urban-premium

LOKACIJA

Nalazimo se u najlepšem delu Pančeva, ulica Branka Radičevića br 16. Lokacija je savršen spoj najuže centralne gradske zone i mirne ulice za život bez saobraćajne buke. Javni prostori, parkovi, pešačke ulice i šetalište pored reke doprinose izvanredno opuštajućoj atmosferi, a bogat sadržaj koji nudi neposredna okolina, stvaraju savršen ambijent za rad, bezbrižan život i odrastanje vaše dece.

Smestite se u blizini svega što vam je potrebno i bitno. U neposrednoj blizini je Škola, Crkva, Opština, Dom zdravlja, Samoposluga, Pijaca... Uživajte u obilju restorana, kafića, tržnih centara i prodavnica koje se prostiru tik uz vaš novi dom. Bez obzira da li ste ljubitelj urbanih avantura, poslovnih aktivnosti, kulturnih događaja ili opuštenih izleta, sve je na dohvat ruke!

LOKACIJA

garaza

GARAŽA

park

PARK

restoran

RESTORANI

skola

ŠKOLA

marketi

MARKETI

Na samo 100m od pešačke zone i gradskog parka, što vam pruža priliku da uživajte u laganim šetnjama kao najzdraviji način da se opustite i napunite energijom.

Sa glavnim saobraćajnicama u neposrednoj blizini, lako ćete se povezati sa svim delovima grada. Gradski prevoz je na dohvat ruke, omogućavajući vam brz i lak pristup bilo kojem delu Pančeva i Beograda.