projekat-urban-premium

PROJEKAT

Dobrodošli u srce Pančeva - savršeno mesto za vaš novi dom!

Predstavljamo vam ekskluzivni stambeni kompleks Branko Radičević by Urban Pemium koji se nalazi u samom centru Pančeva, spoju istorijskog nasleđa i modernog načina života. Ova izuzetna lokacija pruža vam ne samo udobnost, već i priliku da budete deo dinamične i živopisne zajednice.

image

Naš stambeni objekat ističe se svojim modernim dizajnom koji se skladno uklapa u bogatu arhitektonsku tradiciju Pančeva. Prilikom projektovanja ovog kompleksa u fokusu je bila udobnost stanara i maksimalno postizanje privatnosti u stanovima što smo postigli kroz dobru organizaciju prostora i najsavremenije zvučne izolacije između stanova. Kao dodatnu opciju, u ranoj fazi izgradnje ostavili smo mogućnost lake reorganizacije prostora i povezivanja manjih stanova u jedan veći ili korekcije pregradnih zidova u postojećim stanovima.

Mogućnost kupovine na kredit, povraćaja PDV-a za prvi stan, kupovine garažnog mesta, samo dodatno upotpunjuju našu ponudu.

image

Vaša bezbednost i udobnost su nam prioritet. Naš stambeni kompleks je opremljen najsavremenijim sigurnosnim sistemima i visokokvalitetnim materijalima, modernim dizajnom prostora a sve kako biste se osećali zaštićeno, opušteno i udobno u svom novom domu.

Ovo je vaša prilika da postanete deo živopisne priče grada Pančeva. Bilo da ste mlada porodica koja traži svoj prvi dom, profesionalac u potrazi za praktičnim životnim prostorom ili Beograđani koji žele da se povuku iz gradske vreve - a ipak cene udobnost i blizinu svih sadržaja, naš stambeni objekat je pravi izbor za vas.